Manga gözünü Eurovision’a dikti

1 yıldız2 yıldız3 yıldız4 yıldız5 yıldız (Henüz oylanmadı)
Loading ... Loading ...
MTV Avrupa Müzik Ödülleri yarışmasında “Avrupa’nın en iyi sanatçısı” ödülünü alan Manga, Eurovision istiyor.
Grup üyesi Ferman Akgül, teklif gelmesi halinde Eurovision’u değerlendireceklerini kaydederek, “Eurovision’da yarışmak Türkiye’de milli bir dava olarak görülüyor, çok büyük bir sorumluluk.” dedi.

Berlin’de düzenlenen MTV Avrupa Müzik Ödülleri programından ayaklarının tozuyla İstanbul’a gelen Manga ekibi Atatürk Havalimanı’nda basının karşısına çıktı. Grubun kurulduğu ilk günden bu yana amaçlarının Avrupa’ya açılmak olduğunu söyleyen grup üyesi Ferman Akgül, Avrupa’da alınabilecek birkaç büyük ödülden birini aldıklarını söyledi. Teklif gelmesi halinde Eurovision’u değerlendireceklerini kaydeden Akgül, “Eurovision’da yarışmak Türkiye’de milli bir dava olarak görülüyor, çok büyük bir sorumluluk.” dedi.

Grup üyelerinden Cem Bahtiyar ise ödül almış olmanın gururunu yaşadıklarını ancak çalışmalara bütün hızıyla devam edeceklerini ve rehavete kapılmayacaklarını dile getirdi. Bahtiyar, kazandıkları MTV ödülünün ise daha sonra kendilerine ulaştırılacağını ifade etti.

Öte yandan, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Salonu’nda Manga’yı gören hayranları hatıra fotoğrafı çektirdi, yabancı uyruklu bir yolcu ise Manga üyelerinden koluna imza atmasını istedi.


sayac Bu yazı toplamda 26, bugün ise 0 kez görüntülenmiş.

etiket

Benzer yazılar
benzer yazılarTebrikler MANGA
benzer yazılarMANGA ile Eurovision bir başka olacak
benzer yazılarMANGA Türkiye Turnesine çıkıyor
benzer yazılarNorveç’in başkenti Oslo’da düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye Manga ile 2′nci oldu.
benzer yazılarOylar maNga’ya!